Medicovi

Medicovi watergevulde steunzool

De unieke werking van de MEDICOVI® Sensorische Watergevulde Steunzolen is het resultaat van nieuwe inzichten, gebaseerd op de technische analyse van het anatomische en biomechanische systeem.

Sensorische massage wordt omschreven als een vorm van voetactiviteit die de volgende drie kenmerken bevat:

  • Continu variërende steun onder de voeten
  • Stimulering van de spieractiviteit en de voetbeweging
  • Groter bewustzijn van lichaamshouding- en balans

De voortdurende en dynamische combinatie van deze drie elementen leidt tot sterke en directe verbetering in houding en belasting van voeten, knieën, heupen en rug. 

Bij een medische indicatie kunnen de Medicovi steunzolen onder de aanvullende verzekering vallen bij een aantal zorgverzekeraars.

klik hier voor een schematische voorstelling van de opbouw van de MEDICOVI® watergevulde steunzool.

Assortiment

De Medicovi watergevulde steunzolen zijn verkrijgbaar in de maten 34-35 t/m 46-47, steeds per twee maten. De zolen kunnen eventueel één maat worden bijgeknipt. Het gedeelte onder de tenen bevat geen water. De zolen worden één maat kleiner aangeschaft dan de schoenmaat, d.w.z. schoenmaat 38: zolen 36-37.

Er zijn drie soorten:

Medicovi BASIC:

De MEDICOVI ® - Basic steunzool is slechts 2 mm hoog en past daardoor in iedere schoen. Speciaal werkzaam ter verbetering van de doorbloeding in voeten en benen. Bevordert een betere lichaamshouding, daardoor minder belasting voor enkels, knieën en rug. Deze zool wordt ook succesvol gebruikt ter voorkoming koude voeten. Deze zool wordt ook geadviseerd ter voorkoming van jicht.

Medicovi WORKER:

De MEDICOVI ® - Worker steunzolen zijn voorzien van een dubbel netoppervlak met een verschillende maasgrootte waardoor een sterk verhoogde hoeveelheid lucht onder de voet ontstaat. Door de hoogte van 3½ mm vooral geschikt voor schoenen met voldoende ruimte zoals rubberlaarzen, werkschoenen en ruime wandelschoenen (bergschoenen). Ook ter voorkoming van het (opnieuw) ontstaan van hielspoor.

Medicovi TWIN-HEELS

De MEDICOVI ® - Twin-Heels steunzolen zijn onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor juist geschikt bij een zgn. ‘hielspoor'. Geeft een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de zo pijnlijke drukpunten. De MEDICOVI Twin-Heels Steunzolen bieden een adequate hulp ter voorkoming en behandeling van hielspoorklachten. Door de activering van de voet wordt de doorbloeding sterk verbeterd en is essentiëel voor een snel herstel. Heeft tevens zeer gunstige eigenschappen bij knie-, heup en rugproblemen.

Bij een medische indicatie kunnen de Medicovi steunzolen onder de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar vallen. Raadpleeg hiervoor uw polis.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie kunt u bij ons in de winkel komen of bellen met 0512-361295. Wij hebben alle Medicovi steunzolen op voorraad leverbaar.


U kunt ook de website van de Medicovi steunzolen bekijken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag - donderdag 08.30-18.00
Vrijdag 08.30-21.00
Zaterdag 08.30-17.00
 De openingstijden gelden ook voor de
 schoonheidssalon, pedicuresalon en
 het opmetenvan elastische kousen.

Drogisterij Helfrich De Kolk 16 9231CW Surhuisterveen

T (0512) 36 12 95 E info@drogisterijhelfrich.nl

bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.NaamTelefoonVerzenden