Natuurgeneeskundige J.A. de Vries

Wat is gezondheid?

De mens, die in goed evenwicht met zichzelf en zijn omgeving leeft. Zowel op fysiek als ook op emotioneel/mentaal niveau.

Wat te doen als het niet lukt gezond te blijven?

Heeft u deskundige hulp nodig, overweeg dan eens de Natuurgeneeswijze. Ieder mens heeft het vermogen tot zelfherstel. De Natuurgeneeswijze versterkt/ondersteunt dit zelfgenezende vermogen met behulp van natuurlijke middelen.

Wat is natuurlijk?

Natuurlijk duidt op het "begin van alles", dat eenheid geeft aan alles wat is: De Natuur! Wij zijn als mens onlosmakelijk met de natuur verbonden.

Hoe stelt de natuurgeneeskundige zich dit ten doel?

- De mens in zijn geheel te benaderen

- De zieke te helpen en niet alleen de ziekte

- Het genezingsproces van de cliënt(e) te bevorderen door het zelfgenezende vermogen te ondersteunen d.m.v. eerlijke en natuurlijke middelen

Door wie? Natuurgeneeskundige J.A. De Vries

Ruim 30 jaar praktijk hebbende in Leeuwarden en Groningen, hebben vele cliëntenuit uw omgeving meerdere keren gevraagd of er ook een mogelijkheid is zitting te hebben in Surhuisterveen. Dit is nu al ruim 5 jaar het geval.

Dhr. J.A. de Vries heeft zitting op: 

donderdag 27 juni 2019
donderdag 25 juli 2019
donderdag 22 augustus 2019
donderdag 19 september 2019

Hoe?

Eerst wordt het functioneren van de organen gemeten. Dit gebeurt d.m.v. vaste meetpunten aan handen en voeten. De meting is geheel pijnloos. Vervolgens kan worden getest welk middel de cliënt(e) kan helpen voor genezing. Ook dat kan worden afgeleid via de meetapparatuur, de electro-accupunctuur.

Samengevat

De Natuurgeneeskundige vertelt u over de samenhang van alles. Zo kan er dus ook preventief worden geadviseerd.

Kortom, wilt u een afspraak? Dan kunt u bellen naar 0512-361295 of langs komen bij G&W Gezondheidsdrogist Helfrich, De Kolk 16, 9231 CW Surhuisterveen.