• Direct uit voorraad leverbaar
  • Tot € 80,- slechts € 3,25 verzendkosten
  • Boven € 80,- gratis verzenden
Pedicure

Pedicure, een weldaad voor uw voeten

Voeten vervullen een belangrijke functie in het dagelijks leven. Toch is voetverzorging vaak een ondergeschoven kindje. Pas als er serieuze voetproblemen ontstaan, zoeken mensen hulp. Dit kunt u beter voorkomen voor regelmatig naar een vakbekwame pedicure te gaan. Drogisterij Helfrich in Surhuisterveen heeft achter in de winkel een pedicuresalon met twee gediplomeerde pedicures.

Diabetische en reumatische voet

Voor diabetische en reumatische patiënten in een goede voetverzorging extra belangrijk. Onze pedicures hebben de aantekening Diabetische voet en Reumatische voet waardoor ze ook diabetische en reumatische voeten juist kunnen behandelen. Bij veel zorgverzekeraars kunnen diabetis- en reumapatiënten de kosten voor pedicurebegandelingen vergoed krijgen.

Voor onderstaande verzekeraars kunnen wij de rekeningen voor u declareren waardoor u zelf niet elke behandeling hoeft te betalen en de rekening hoeft op te sturen:
De Friesland
Iza
CZ / Delta Lloyd / Ohra
Zilveren Kruis
Wij regelen voor u de financiële en administratieve afhandeling, voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent!

Pedicure aan huis en in het Suyderhuys

De pedicures van Drogisterij Helfrich bezoeken regelmatig het verzorgingshuis Suyderhuys in Surhuisterveen. Ook mensen die in Surhuisterveen wonen en niet in de winkel kunnen komen, worden aan huis bezocht door onze pedicures.

Afspraak maken

Een pedicurebehandeling is een weldaad voor uw voeten. Probeer het eens, u zult merken hoe lekker het voelt. Om een afspraak te maken kunt u bij ons in de winkel komen aan de Kolk 16 in Surhuisterveen. U kunt ook bellen: 0512-361295.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.NaamTelefoonVerzenden