Praktijk voor Podologie de Haan

Podoloog Harm de Haan en sportpodoloog Arjen de Haan hebben nu ook zitting in een praktijkruimte bij G&W Gezondheidsdrogist Helfrich aan De Kolk 16 in Surhuisterveen. Vrijdags is er van ’s morgens 09.00 tot ’s middags 17.00 uur de mogelijkheid om de voeten te laten controleren en eventueel steunzolen aan te laten meten.

Of er nu sprake is van o.a. diabetes, Mortonse neuralgie, reuma, hol-of platvoet, hielspoor of gewoon een (tijdelijke) afwijking van de voet, volgens de Haan is dit in de meeste gevallen op te lossen met therapeutische steunzolen.

Bij intensieve belasting van de voeten tijdens het sporten kunnen klachten worden voorkomen door speciale sportsteunzolen in de sportschoenen te dragen.

Een ieder die daar belang bij heeft kan contact opnemen of gewoon binnenlopen. Voor degene die niet in staat is om in Surhuisterveen langs te komen is het wellicht mogelijk om de praktijk op de Feartswâl 23 in Augustinusga op afspraak te bezoeken (ook ’s avonds). Telefonisch te bereiken op : 06-20701346 of 06-12865584. Meer over deze praktijk leest u op www.praktijkvoorpodologiedehaan.nl