Renleda Coaching

Mensen die kampen met stressklachten kunnen bij Renleda Coaching terecht voor counselling en coaching op het gebied van angst, paniek en hyperventilatie.

Je hebt het gevoel alsof je hardloopt, terwijl je gewoon ergens zit of staat. Je hart gaat als een malle tekeer en je hebt de behoefte heel snel en diep te ademen om genoeg zuurstof binnen te krijgen. Een paniekerig gevoel schiet door je lichaam. Herkenbaar?

Acht op de tien mensen heeft onbewust/bewust een verkeerde ademhaling. Tevens ervaren veel mensen dagelijks (chronische) stress met op den duur vage klachten tot gevolg. Dit hoeft niet! Je kunt d.m.v een positieve mind-set, gezonde voeding en ademhaling een behoorlijk verschil maken in je gezondheid en stemming.

Stress counsellor

Maar wat is een stress counsellor nou eigenlijk? “Een counsellor is niets meer dan een professionele hulpverlener die op een laagdrempelige wijze persoons- en doelgerichte gesprekken voert met een cliënt”, legt Janny uit. “Naast counsellor/coach ben ik zelf ervaringsdeskundige en weet ik daardoor mensen precies de juiste handvaten aan te reiken om stress om te zetten in ontspanning.”

Werkwijze

“Door het gesprek aan te gaan maak ik mensen bewust van ‘de gewoontes’ die je in je leven vaak onbewust toepast”, vertelt Janny. “Tijdens de sessies leer je stress te reduceren door diverse (ademhaling) oefeningen toe te gaan passen. Tevens ontdek je hoe een gezonde levensstijl bijdraagt aan een vitaler leven. Dit vermindert de klachten en je wordt bewust van je functioneren. Ook krijg je 'weer' inzicht om je leven op een acceptabele manier in te delen. Als persoon sta je bij haar geheel centraal, niet alleen de klacht.”

Mogelijkheden

Vanaf Januari 2020 biedt Janny Huisma zittingen aan in de praktijkruimte bij G&W Gezondheidsdrogist Helfrich aan De Kolk 16 in Surhuisterveen.

Naast sessies in de praktijkruimte bij Helfrich is het ook mogelijk om op andere locaties te komen. Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Ga dan naar www.renledacoaching.nl of stuur een email naar info@renledacoaching.nl.