Börlind

Annemarie Börlind

 Annemarie Börlind staat voor aantoonbare werkzame natuurcosmetica die wij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit eigen grondstoffen.

 Verschillende huidtypes en huidbeelden hebben verschillende zorg nodig. Of het nu gaat om een gevoelige of vermoeide huid, een vochtarme, onzuivere of gemengde huid. Bij ANNEMARIE BÖRLIND spelen ze met de systeem verzorgingsproducten en speciale verzorgingsproducten in op deze individuele behoeften. We onthouden ons daarbij van schadelijke stoffen en synthetische geuren.

1) Reiniging

Om het gezicht optimale verzorging te bieden en haar gezond en stralend te houden op de lange termijn, is het nodig om de huid tweemaal daags grondig, maar op zachte wijze te reinigen. Alleen op deze manier kunnen verzorgingsproducten hun werking effectief uitvoeren.

2) Versteviging

Deze stap bereidt de huid voor op het aanbrengen van opvolgende verzorgingsproducten en intensiveert de effecten hiervan. Afhankelijk van het huidtype en het product, kan deze stap een desinfecterend, egaliserend, versterkend, stabiliserend, hydraterend of verstevigend effect hebben.

3) Verzorging voor de nacht

’s Nachts staat het metabolisme van de huid in de hoogste versnelling. Verzorgende nachtcrèmes assisteren het regeneratieproces van de huid en bieden de huid intensief werkende en actieve ingrediënten.

4) Bescherming voor overdag

Onze dagcrèmes zijn op maat gemaakt voor ieder huidtype. Onze dagcrèmes vervullen de afzonderlijke behoeften van ieder huidtype.

5) Oogverzorging

De huid rond de ogen is zeer gevoelig en aanzienlijk dunner dan de rest van het gezicht. Onze oogverzorging biedt een oplossing voor de speciale behoeften van de oog zone en voltooit de systeemverzorging.

Bent u geintresseerd in Börlind? Kom langs in de winkel en wij geven u graag een goed advies!