John van G make-up

Drogisterij Helfrich verkoopt het gehele assortiment van John van G. De John van G make-up is een grote en uniek collectie, waarbij de klant zelf decoratieve kleuren kan uitzoeken. Handig uit milieu-oogpunt, prettig voor de portemonnee en een algehele vrijheid voor de cliënt in het samenstellen van haar eigen kleuren.

Eigen keuze

Het assortiment van John van G bestaat uit veel producten waarbij de klant zelf de keuze uit kleuren kan maken en deze keuze zelf aan kan passen. De oogschaduwblokjes zijn per kleur verkrijgbaar en voorzien van een magneetje aan de achterzijde. Door de blokjes in de speciale magneetdoosjes te bewaren (er zijn doosjes voor 2, 3 en 6 verschillende kleuren) heeft u altijd de door u gewenste kleuren bij de hand. Is er een kleur op? Dan vervangt u alleen dat blokje.

Ook het oogpotlood kunt u op deze manier aan twee zijden zelf vullen met de door u gewenste kleuren.

Zonder parfum en dierproefvrij

De make-up van John van G is vrij van parfum en is niet getest op dieren. Veel mensen zijn (over)gevoelig voor parfum en gebruiken daardoor geen make-up. Met de make-up serie van John van G hoeft de overgevoeligheid geen probleem meer te zijn!

Kom langs en probeer!

Kom langs in de winkel en bekijk en probeer het uitgebreide assortiment van John van G. Onze dames kunnen u advies geven en in de schoonheidssalon kunt u ook opgemaakt worden, uiteraard met de make-up van John van G!

Voor meer informatie over de verschillende producten kunt u de website van John van G bekijken.