Viridian

Zuivere missie

Pure voeding, duurzaamheid, werkzaamheid en actieve ondersteuning van kleinschalige projecten vormen de uitgangspunten van Viridian, die zich vertalen in een brede lijn hedendaagse supplementen van zuivere kwaliteit.

‘Zorg voor anderen zoals je voor jezelf zorgt’, is de Viridian filosofie. En dit geldt voor alles en iedereen waar Viridian mee in aanraking komt. 

Viridian houdt haar ecologische voetafdruk graag klein. Daarom kiest Viridian zo veel mogelijk voor veganistische, biologische of duurzame ingrediënten, zijn de Viridian producten verpakt in een glazen recyclebare verpakking, wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd en zijn alle materialen zo veel mogelijk hergebruikt of herbruikbaar.

100% natuurlijk

De gezondheid van de aarde staat in directe relatie tot onze individuele gezondheid. Daarom kiest Viridian uitsluitend voor natuurlijke ingrediënten. Zelfs de hulpstoffen zijn puur natuur: spirulina, alfalfa en bosbes.

Viridian producten bevatten geen bindmiddelen of kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen en zijn gegarandeerd 100% GMO vrij.

Bijna 100 verschillende Viridian producten zijn afkomstig van gecertificeerd biologisch teelt. Zoals  foliumzuur uit citroen, de eerste biologische visolie ter wereld en ultimate beauty huidverzorging. Viridian en de biologische producten zijn gecertificeerd door de Britse Soil Association en daarmee ook direct op Europees niveau als biologisch erkend.

De biologische Viridian producten zijn te herkennen aan de groene band op het etiket.

Voeding is de basis

Voeding is de basis van onze gezondheid. Voor elke (biochemische)reactie en elk fysiologisch proces in ons lichaam zijn voedingsstoffen nodig.  Vitaminen, mineralen, vetten en aminozuren zorgen er voor dat ons lichaam kan functioneren.

Een voedingspatroon dat gebaseerd is op volwaardige voeding, fruit, groenten en de juiste vetten is misschien wel de beste zorgverzekering die we voor onszelf kunnen afsluiten. Maar het lukt niet altijd om gezond te eten. Soms omdat we er de tijd niet voor hebben of maken en deels doordat bodemverarming en voedingsbewerking er voor zorgen dat  onze voeding niet altijd de voedingsstoffen bevat die we eigenlijk nodig hebben.

Ook stellen we steeds hogere fysieke eisen aan onszelf, waardoor de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen stijgt. Voedingssupplementen zijn een eenvoudig en effectieve manier om de behoefte aan voedingsstoffen aan te vullen.

Viridian voedingssupplementen bevatten een 100% natuurlijke bijdrage aan de voeding, in de meest zuivere vorm.

Bron: https://www.viridian.nl/