• Direct uit voorraad leverbaar
  • Tot € 80,- slechts € 3,25 verzendkosten
  • Boven € 80,- gratis verzenden

Weg met die Koortsblaar / koortslip!

Heel veel mensen dragen het bij zich, vaak zonder dat ze het weten. Het Herpes Simplex virus, oftewel het virus dat een koortsblaar veroorzaakt. Er vanaf komen zal niet lukken, maar het virus in bedwang houden is een klein kunstje!

Eens een koortsblaar…

Wanneer je eenmaal met het Herpes Simplex virus bent besmet, kom je er nooit weer vanaf. Het virus blijft altijd in je bloedbaan aanwezig en heeft bij de volgende omstandigheden de kans om uit te breken:

- Verminderde weerstand door; stress en spanning, verkoudheid, koorts of antibiotica gebruik.

- Zonnebrand op de lippen (bij mooi weer en vaak op vakantie)

- Voeding

De ene persoon voelt een koortsblaar al één of twee dagen aankomen dankzij een tintelend gevoel, bij de ander is hij er voordat men er erg in heeft. Eén ding is zeker, een koortsblaar geeft je een onprettig gevoel en kan ongemakkelijk, langdurig en pijnlijk zijn.

Heeft u een koortsblaar? Geef baby’s even geen kus want het gevaar bestaat dat zij het virus van u overnemen…

Preventief tegen koortsblaren

Bij veelvuldig last van een koortsblaar adviseren wij om preventief L-Lysine te slikken. Heeft u zo nu en dan een koortsblaar, zorg dan voor een goede weerstand en bescherm uw lippen met een zonne-factor. Heeft u wel een koortsblaar, dan zorgt L-Lysine voor een sneller vertrek.

L-Lysine is een aminozuur dat een remmende werking heeft op de groei van het Herpes virus. L-lysine kan een koortsblaar voorkomen en een aanwezige koortsblaar sneller doen verdwijnen. Let wel op dat u een natuurlijk supplement gebruikt met de juiste dosering.

Tabletvorm en lipbalsem

L-Lysine is verkrijgbaar in tabletten en nu ook in een lippenbalsem om direct op de lippen de aanval tegen het herpesvirus te beginnen. Er zijn verschillende andere  crèmes die voor, tijdens en na het uitbreken van een koortsblaar gesmeerd kunnen worden. Wanneer hij al langer dan twee dagen aanwezig is, kan alleen een crème met Lysine of zink nog echt helpen.

Gordelroos

Ook Gordelroos wordt door een Herpes-virus veroorzaakt (Herpes Zoster). Ook dit virus is met L-Lysine te onderdrukken/ voorkomen. Hiervoor moet u wel zo snel mogelijk na het uitbreken van de gordelroos te beginnen!

Voeding

L-Arginine en L-Lysine zitten in veel voedingsmiddelen en zijn elkaars tegenhangers. In de winkel kunnen wij u laten zien welke voedingsstoffen u beter kunt matigen en welke u beter meer kunt nuttigen om koortblaren te beperken/voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen. Voor koortsblaren en gordelroos is dit letterlijk het geval!

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.NaamTelefoonVerzenden