Contactgegevens
 

Naam: DrogisterijHelfrich.nl
Postadres: De Kolk 16, 9231 CW Surhuisterveen
Telefoon: 0512-361295
E-mailadres: info@drogisterijhelfrich.nl 
KvK-nr. 01000065000
BTW-nr. 8170.59.453.B.01

Verzendkosten

Voor pakketjes met een verkoopwaarde incl. BTW tot en met € 75,00 wordt € 4,25 verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer u het pakketje wenst af te halen op het dichtstbijzijnde DHL-servicepoint dan kost het u tot € 75,00 slechts € 3,25.
Voor pakketjes met een verkoopwaarde incl. BTW boven € 75,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit alles gaat via DHL-Selectvracht.
Verzenden via PostNL kan ook, dit kost € 6,75. Hier is geen franco bedrag bij.
Pakketjes naar een adres in België kosten € 12,50
Pakketjes elders binnen de EU kosten € 12,50
Pakketjes buiten de EU kosten € 17,50

Wij verzenden de pakjes via DHL. Pakjes worden twee keer bij u thuis aangeboden, daarna worden ze of bij de buren aangeboden of bij het dichtstbijzijnde DHL-afleverpunt gebracht en wordt u van het adres op de hoogte gebracht. U dient het pakketje wel binnen 7 dagen na ontvangst van de e-mail op te halen. Zo niet, dan wordt het pakketje retour gezonden naar ons. Voor een tweede verzending dient u wederom verzendkosten te betalen.

 


Betalingswijze

U kunt uw bestelling op twee manieren betalen:

- iDEAL
Mogelijk voor internetbankierders van ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot.

 


- Bankoverschrijving
Betalingen per bank dienen binnen 5 werkdagen na het bestellen te zijn voldaan. Daarna wordt de bestelling geannuleerd. Mocht u denken dat uw bankoverschrijving langer onderweg is dan verzoeken wij u om ons per e-mail hiervan op de hoogte te stellen, dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

 


Verzenden

Na ontvangst van uw geld probeert inkoopdrogist.nl uw bestelling binnen drie werkdagen te verzenden. Mocht dit niet lukken, dan wordt u binnen dezelfde termijn op de hoogte gesteld en heeft u de keuze om de dan voorgestelde tijd te wachten of om uw geld retour te krijgen.

Mocht u uw procuct op een bepaalde dag binnen wensen te hebben, dan raden wij u aan dit via info@drogisterijhelfrich.nl kenbaar te maken.

 


Zicht-termijn

De klant heeft tot zeven werkdagen na ontvangst van het pakket het recht om de bestelde producten zonder opgaaf van reden retour te sturen, wel zouden wij het prettig vinden wanneer u bij retoursturing vermeldt waarom u het retour stuurt. U mag dit ook doen middels een e-mail naar info@drogisterijhelfrich.nl. Drogisterijhelfrich.nl zal binnen 5 werkdagen na retourontvangst het bedrag terugstorten op uw bankrekening, met aftrek van € 5,50 voor de door ons betaalde verzendkosten. De kosten voor een verzending naar de klant zijn € 5,50, maar wij berekenen slechts € 3,25 of 4,25  door aan onze klanten (Boven € 75,= berekenen we niets). Het retour sturen van bestelde (en juist geleverde) producten is voor rekening van de klant.

 


Annulering van de bestelling

Een betaalde bestelling kan niet meer geannuleerd worden. Wel kunnen de producten binnen 7 werkdagen retour gestuurd worden. Kijk hiervoor onder het kopje "Zicht-termijn".

 


Prijzen  

Inkoopdrogist.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typfouten of onjuiste prijzen op de site. In zo'n geval zullen we u zo snel mogelijk op de hoogte brengen en eventuele betalingen op een voor de klant correcte manier afhandelen. Aan foutieve prijsvermeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

 


Verkeerd toegestuurde producten / breuk

Wanneer u niet bestelde producten geleverd krijgt of wanneer producten beschadigd zijn kunt u deze binnen 7 werkdagen retour sturen. U krijgt de verzendkosten binnen 5 werkdagen retour gestort. We verzoeken u in geval van een retourzending een e-mail te sturen naar info@drogisterijhelfrich.nl.  Per e-mail en waar nodig per telefoon houden we contact met u om zo snel mogelijk tot een voor de klant zo goed mogelijke oplossing te komen.

 


Persoonsgegevens

De door u opgegeven gegevens worden uiterst zorgvuldig bewaard. We hebben de gevraagde gegevens nodig om de bestelling zo snel mogelijk en zonder fouten correct af te handelen en te verzenden. De gegevens blijven in het klantenbestand van inkoopdrogist.nl en zullen alleen voor doeleinden van deze webwinkel worden bewaard. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@drogisterijhelfrich.nl.